SuperGirl
No title .
Wednesday, January 18, 2012 10:28 PM | 0 comments

Hello guys , how are you . Im fine thank you kbai :/
Dah berasap belog ni tak berupdate kan :/
Bukan tak nak update , busy laa .
Almaklum laa orang berkerjaya kan haha .
So korang ape ceritaa , tengok entry baru masing masing semua cakap pasal cinta .
K boring :/

Haha tah apehal nak boring pulak kan . Hihiw .
And now aku happy sebab kawan kawan aku masing masing 
happy dengan boyfriend baru dieorang .
Haha riang hati masing masing sebab dah ade peganti kan .
Hope korang kekal .

aku bila lagi nak tamat kan zaman janda ni ,
haha dah empat bulan janda . Kau ade mesti la ade kan haha .
Siapa tak nak couple , siapa tak nak rasa untuk dicintai dan mencintai .
Cuma belum sampai masanya lagi 
sebab tuh sampai sekarang aku single , Yeah (Y)
yes memang rasa jangga sangat bila single ni .
sungguh aku tak tipu :/
sampai meen pun cakap die janggal aku single .
Haha mungkin la kan , haha .
Selalu handset akan bunyi jea , now langsung tak bunyi .
Bunyi pun bila kawan kawan yg text .
kalau tak memang bisu lah phone tuh :/
Dulu boleh cakap hari hari topup .
Sekarang seminggu sekali jea .
wah jimat duit haha .

Okay laa tuh jea nak cerita , lain hari lain waktu .
aku update lagi eh , Haha .
Okay bye :*

OLD | NEW