SuperGirl
Selamat tinggal 2011 .
Saturday, December 31, 2011 1:26 PM | 2 comments



Hello guys , how are you .
Hope baik baik sahaja ye :)
Datang pejabat takde orang . boss pun takde .
Ape lagi masing masing mengankang .
Tapi aku tak ><
Okay lari tajuk .
tajuk hari ni Selamat Tinggal 2011 .
Pejam celik dah nak sampai penghujung 2011.
Macam tak percaya jea aku 


Okay masing masing mesti ada kenangan kan setiap tahun .
Sama la macam aku hihiw .
Tapi tahun ni aku tak tahu banyak kenangan pahit atau manis ><
Tapi yg pasti tahun ni sibuk dgn SPM .
Awal tahun masing masing azam macam macam .
Tapi haram nak tertunai ><
Macam aku konon eh azam nak kahwin , tapi takde yang datang minang haha .
Joke jelaa , azam aku tahun 2011 konon eh nak study betul-2
Syukur banyak azam aku tercapai tahun ni :)
Dan banyak orang baru yang muncul dalam hidup aku ,
And banyak orang baru yang aku kenal .
Wow titer tuke angat angat ><
Dan banyak jugak perangai orang yang tah pape aku kenal .
Huhu , and tahun ni jugak hubungan dengan budak kelas semakin rapat .
Titer tuka angat angat , muahaha .
Tahun ni aku paling lame single wow bagus bagus haha .
Awal tahun dalam bulan 3 kiteorang budak kelas hang jusco .
memang best sgt dapat hang dgn dieorang .
Lepas tuh banyak banyak program kita orang satu kelas join hehe .
Tak pernah pernah masuk nasyid .
Sekali masuk first time masuk haha sangat comel :)
Dan tynna la yg jadi ketua huhu .
mmg rapat kan lagi hubungan kiteorang hihiw 
okay kalau ingat balik rindu ><
Lagi lagi 18.06 tuh la dia mintak couple 
tapi sayang 28.06 baru aku terima dia
Pagi pagi pergi sekolah mesti jumpa die ,
Ingat klagi time aku nak pergi Kem KRS .
Jumpa dia , die tak bagi aku pergi .
Masa salam dia , die tak lepas kan tangan aku .
Memang menangis la bila break dengan dia .
And sampai sekarang solo molo lagi hehe ,
Dah la tak nak citer pasal die .
Lepas tuh sekolah memang banyak buat program .
Mane mane pergi satu kelas semua pergi .
Yela last sekolah tahun ni kan .
Dengan Merdeka Raya & Malam Asperiasasi .
Huh memang banyak kenangan nye .
Terlalu banyak kenangan dengan budak kelas .
Yes tahun 2011 banyak luang kan masa dengan budak kelas .
Air mata jangan mengalir plishhh ><
See tahun ni memang tahun air mata laaa .
Asyik asyik menangis haha .
Ergh tak suka betul la cam gini .
Tahun ni busy dengan SPM dengan program sekolah .
Memang tak akan pernah aku lupa kan . Sungguh .
Dekat sekolah kelas aku wanted hihi
yela budak kelas semua baik baik .
Rasa nak ulang balik tahun 2011 ni .
Rindu nak bersama dengan budak kelas .
2011 terlalu banyak cerita bagi aku .
Kalau aku cerita dekat blog sampai besok pagi .
Tak habis korang baca ><
Cukup la aku ringkas kan hehe ,

kalau dah ada kenangan manis mesti la ade kenangan pahit .
Kenangan pahit bila aku kehilangan atuk aku .
9.12.2011 pukul 8.45 pagi .
Sungguh macam takk percaya yg atuk dah takde .
Hm memang aku tak rapat dengan arwah atuk belah ayah ,
Tapi aku sayang dekat arwah atuk :/
Aku doakan arwah atuk ditempatkan dikalangan orang yg beriman ALFATIHAH .
Kenangan pahit lagi satu aku kena berpisah dengan kawan kawan kelas .
Aku kena halau dari sekolah .
Tak dapat pergi sekolah lagi waaaaaaa ~
Acaner ni rindu nak sekolah balik . hmm
Dan kenangan pahit aku bila kehilangan orang yg aku sayang.
Terima kasih sebab pernah hadir untuk seketika .

Kalau di ingat kan kenangan 2011 memang sedih
Boleh menangis waaa .
Tahun 2011 bermakna untuk aku .
And 2011 lebih baik dari 2010 .
Dan aku harap 2012 lebih baik dari tahun 2011 
InsyaAllah :)
Dan tahun depan aku tak nak azam ape ape .
Cukup la untuk buat yang terbaik dalam hidup aku .
Dan aku tak nak fikir pasal couple ke ape haram jadah .
Haha sebab belum masa untuk fikir semua tuh .
Ada ada la kalau takde takpe :)

Masing masing plan nak sambut new year bagai bagai kan .
Haha ada yang sambut dekat PD , Genting , dan sebagainya .
Tapi aku tak tahu nak sambut dekat mane .
Sebab esok dengan akk eryn buat kenduri ,
Memang tak laa ibu nak keluar ><
Ajak classmate masing masing tak dapat .
Ergh ><
Hihiw siapa yg sambut new year tuh elok elok .
Jaga tingkah laku waaa haha :)


Tumblr_lwcv74nkr51qz4d4bo1_500_large



Selamat tinggal 2011 , selamat tinggal medan pertempuran , selamat tinggal SMKSA , selamat tinggal kenangan , Selamat tinggal episod duka , Selamat tinggal kegembiraan , selamat tinggal kesedihan , Selamat tinggal zaman persekolahan , selamat tinggal , selamat tinggal semuanya .

Selamat datang 2012 , Selamat datang hidup baru , Selamat datang kawan baru , Selamat datang cinta baru , selamat datang kenangan , Selamat datang dunia baru , selamat datang sinar bahagia untuk aku .

Moga 2012 aku bersikap lebih matang , more tanggungjawab , be more tunaikan kewajipan , be more rajin and everything , InsyaAllah dan paling penting buat yang terbaik dalam hidup aku .

OLD | NEW